Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chisinau, Centrul pentru Jurnalism Independent si Coaliția pentru alegeri libere si corecte vor organiza o conferință de presa despre comportamentul mass-mediei în campania electorală pentru alegeri locale care au avut loc in 20 mai.

Va avea loc o ședinta a Consiliului Superior al Magistraturii.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunță o întrevedere cu Brian Brown, președintele Organizației Internaționale pentru Familie, care se află în Republica Moldova la invitația șefului statului moldovean. Cei doi vor ține ulterior o conferinta de presă.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:53 0:00
Link direct

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, îl invită pe contracandidatul său de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, la dezbateri, care ar urma să fie organizate zilnic la ora 12 la Arcul de Triumf din centrul Chisinaului.

Din agenda internațională:

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, se întilnește la Soci cu președintele Bulgariei, Rumen Radev.

La Bruxelles, creatorul rețelei sociale Facebook, Mark Zuckerberg, are o conferinta cu președinții Parlamentului European.

Tot la Bruxelles are loc reuniunea ministrilor comerțului din țările comunitare, la care se discuta despre politica ce urmează să die adoptată pentru protejarea țărilor europene de sancțiunile ce urmeaza sa fie aplicate de Statele Unite Iranului.

Doua vizite europene încep astazi la Kiev: cea a lui Johannes Hahn, comisar pentru politica Partaneriatului estic și a negocierilor de extindere si a presedintei Estoniei, Kersti Kaljulaid.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, are o intrevedere la Washington cu omologul sau din Coreea de Sud, Moon Jae-in.

La Praga se va afla azi fostul consilier pe probleme de securitate natională al președintelui Trump, controversatul Steve Bannon.

Națiunile Unite consacra ziua diversității biologice...

XS
SM
MD
LG