Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, coraportorii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Egidijus Vareikis și Maryvonne Blondin, vor avea întrevederi cu spicherul Parlamentului, Andrian Candu, șefii comisiilor și fracțiunilor parlamentare.

Președintele Igor Dodon va participa la o conferință internațională dedicată problemelor demografice ale Republicii Moldova, organizată la inițiativa sa.

Un grup de profesori și elevi de la școlile cu predare în limba română din regiunea transnistreană va vizita Parlamentul de la Chișinău.

Agenda zilei
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:01 0:00
Link direct

Din actualitatea internaţională:

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va pleca astăzi în Turcia, la Ankara, la invitația omologului său Recep Tayyip Erdogan. Pe agendă – proiectele energetice comune și colaborarea în domeniul militar. Tot la Ankara, mâine, Erdogan și Putin se vor întâlni cu președintele Iranului, Hassan Rohani, la o reuniune la vârf, în legătură cu procesul de pace din Siria.

Sub auspiciile Națiunilor Unite, la Geneva va avea loc o conferință a donatorilor cu scopul de a ajuta Yemenul devastat de război.

La Washington, președinții celor trei state baltice se vor întâlni la Casa Albă cu președintele Donald Trump. Cei patru lideri vor marca centenarul independenței Estoniei, Letoniei şi Lituaniei şi vor pregăti cadrul pentru „un alt secol de legături puternice” între Statele Unite și țările baltice.

XS
SM
MD
LG