Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei in Moldova:

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită la prima conferință la nivel înalt privind eficiența energetică, organizată sub auspiciile Proiectului UE pentru Guvernanță Energetică.

Tot la Chișinău Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza o conferința de presă cu tema: „Elemente de propagandă, manipulare informațională și încălcare a normelor deontologiei jurnalistice în spațiul mediatic autohton”.

Agenda zilei cu Oana Serafim
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00

Doua partide din opozitia extraparlamentara - Partidul Actiune și Solidaritate al Maiei Sandu si Platforma Demnitate si Adevar - organizeaza o conferință de presp în Scuarul Catedralei din centrul Chisinaului.

Din agenda internațională: Emisarul Națiunilor Unite pentru Siria, Staffan de Mistura, vizitează Moscova.

La Panmunjom este anunțată întilnirea la nivel de șefi de stat dintre liderii Coreii de Sud și cei ai Coreii de Nord, pe fundalul discutiilor despre o posibila întrevedere la nivel inalt între președinții din Statele Unite si Coreea de Nord. Localitatea Panmunjom este situata la granita dintre cele doua Coreei, locul unde, in 1953, s-a semnat acordul de armistițiu între cele doua state. Între Coreea de Nord si Coreea de Sud nu exista un acord de pace, ci numai acest armistițiu vechi de 65 de ani.

Președintele Iranului, Hasan Rohani, se va afla astazi la Baku, in Azerbaijan.

Premierul Turciei, Binali Yildirim, se va afla in Bosnia, astăzi si mîine.

XS
SM
MD
LG