Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă a zilei prezentată de Moldpres:

Banca Mondială, în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, prezintă studiul Costul reglementării afacerilor 2017.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:47 0:00
Link direct

Proiectul Comun al Uniunii Europene şi Consiliului Europei „Promovarea libertății și pluralismului mass-mediei în Republica Moldova” invită presa la redeschiderea oficială a Departamentului Telefilm-Chișinău al IPNA Compania Teleradio-Moldova.

Fondatorii platformei Caritate.md invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: „Falsuri și atacuri nefondate în pretinsa investigație Rise. Sute de copii bolnavi vor rămâne cu problemele de sănătate nerezolvate”.

Câteva spicuiri din agenda internațională a zilei, prezentată de Reuters:

Președintele palestinian Mahmoud Abbas se adresează la New York Consiliului de Securitate ONU.

La Brunei are loc o reuniune la nivel înalt ASEAN.

La Bruxelles se întrunesc miniștrii de finanțe din UE.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG