Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Câteva repere din agenda zilei prezentată de agenția Moldpres:

Ministrul de externe Tudor Ulianovschi efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, pentru convorbiri cu Johannes Hahn, Comisarul european pentru politica de vecinătate şi negocieri de extindere, precum și cu alți oficiali europeni.

La Chișinău, Guvernul Filip se întrunește în ședință.

Aflat în vizită la Chișinău, președintele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Suma Chakrabarti, susține o conferință de presă.

Primărița interimară a capitalei, Silvia Radu, se află într-o vizită oficială în municipiul Bucureşti la invitația primăriței din capitala României, Gabriela Firea.

Iată și câteva repere ale agendei internaționale:

La Bruxelles, începe o reuniune a miniștrilor apărării din NATO.

Tot la Bruxelles, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, susține o conferință de presă.

Președintele rus Vladimir Putin îl primește la Moscova pe regele iordanian Abdullah.

Secretarul de stat al Statelor Unite, Rex Tillerson, își continuă un turneu de o săptămână în Orientul Mijlociu.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG