Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenda internă a zilei prezentată de Moldpres:

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică se va întruni într-o ședință, în cadrul căreia va audia autoritățile responsabile de executarea Legii referitoare la detectorul de minciuni.

La Academia de Științe a Moldovei va avea loc Masa rotundă Centenarul Unirii „Basarabia pe calea afirmării identității naționale”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:13 0:00
Link direct

Centrul Analitic Independent Expert-Grup lansează studiul „Eficiența și transparența sistemului de sănătate din Republica Moldova”.

Președintele Parlamentului Andrian Candu efectuează, în perioada 21-24 ianuarie, o vizită oficială în Regatul Danemarcei.

Din agenda internațională a zilei, prezentată de Reuters:

Lideri politici, oameni de afaceri, ziariști și activiști se adună la Davos în Elveția unde va avea loc de astăzi până vineri o nouă ediție a Forumului Economic Mondial.

La Bruxelles are loc reuniunea miniștrilor economiei și finanțelor din UE.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG