Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:21 0:00


Transparency International – Moldova și Institutul „Viitorul” prezintă rezultatele Raportului privind monitorizarea evoluțiilor în sectorul financiar-bancar din Republica Moldova în perioada decembrie 2016 – octombrie 2017.

Fiodor Ghelici, președinele Comisiei pentru Controlul Public din cadrul Consiliului Societății Civile de pe lângă președinție, organizează o conferință de presă pe tema: „Cine a furat miliardul? Rezultatele investigației Comisiei pentru controlul public a președintelui Moldovei”.

Este programată o nouă ședință a Comisiei naționale pentru constituirea circumscripțiilor uninominale permanente în vederea alegerilor de anul viitor, care vor avea loc în baza noului sistem electoral mixt.

Din actualitatea internațională:

În Rusia este marcată Ziua în memoria victimelor represiunii politice din fosta Uniunea Sovietică, între altele cu dezvelirea unui monument la Moscova.

La Beijing are loc o întrevedere între premierii Chinei și Rusiei.

La Astana, în Kazahstan, se desfășoară o nouă rundă a negocierilor privind criza din Siria.

La Washington, ministrul apărării James Mattis și secretarul de stat Rext Tillerson apar în fața comisiei senatoriale pentru afaceri externe pentru a discuta problema circumstanțelor în care poate fi ordonată utilizarea forței.

XS
SM
MD
LG