Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale organizează seminarul „Reforma Legislației Muncii”, unde se va discuta situația actuală a legislației muncii în Republica Moldova, în contextul recentei reforme a Codului Muncii.

După amiază, are loc o ședință a guvernului.

Din agenda internațională:

La Soci, are loc reuniunea șefilor de state din Comunitatea Statelor Independente, la care participă și președintele Moldovei, Igor Dodon.

La Praga are loc o ceremonie internațională în onoarea câștigătorului premiului Vaclav Havel pentru Drepturile Omului, care este, anul acesta, Murat Arslan, care militează pentru independența justiției în Turcia.

Tot la Praga continuă și astăzi conferința internațională Forum 2000, o conferință înființată, în anul 2000 de Vaclav Havel.

În Grecia are loc o audiere în cazul extrădării lui Aleksandr Vinnik, cetățean rus, căutat de Statele Unite pentru infracțiuni cibernetice.

La Frankfurt începe astăzi marele târg internațional de carte, la care invitata specială este Franța. Târgul este deschis până duminică, 15 octombrie.

Națiunile Unite dedică ziua de astăzi fetițelor și drepturilor lor și mai este si ziua mondială de luptă împotriva obezității.

XS
SM
MD
LG