Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău și alte localități sunt organizate festivități și numeroase evenimente culturale de Ziua Limbii Române. Liderii politici și din cultură vor depune flori pe Alea Clasicilor din capitală și la monumentul lui Ștefan cela Mare. În seara zilei, în Piaţa Marii Adunări Naţionale va avea loc un concert.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:59 0:00
Link direct

Din agenda internațională:

Președintele Franței, Emmanuel Macron, se întâlnește la Paris cu premierul olandez Mark Rutte.

Șefa guvernului britanic Theresa May se întâlnește la Tokyo cu premierul japonez Shinzo Abe.

În Marea Britanie, are loc o întâlnire a miniștrilor apărării britanic și francez, Michael Fallon și Florence Parly.

Ministrul de externe al Greciei, Nikos Kotzias, vizitează vecina de la nord, Macedonia, pentru convorbiri cu omologul său Nikola Dimitrov.

Președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon, se află într-o vizită oficială în China.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG