Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, Biroul Relații cu Diaspora organizează Ziua ușilor deschise la Guvern, eveniment care va întruni reprezentanți ai cabinetului de miniștri și reprezentanți ai diasporei moldovene.

Are loc conferința municipală a cadrelor didactice organizată de Direcția educaţie, tineret și sport a Consiliului municipal Chişinău.

În satul Trebujeni, începe festivalul de muzică Gustar 2017.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:58 0:00
Link direct

Din agenda internațională

La Washington, continuă o rundă de negocieri între Statele Unite, Mexic și Canada în privința acordului de comerț liber NAFTA.

Premierul chinez Li Keqiang se întâlnește la Beijing cu șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

În Germania, se desfășoară Festivalul anual Bayreuth 2017.

În Scoția are loc cel mai mare festival de artă din lume, Edinburgh Fringe Festival.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG