Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei să notăm ședinţa comisiei cu privire la selectarea unui nou preşedinte al Autorității Naționale de Integritate. Potrivit agenției Infotag, trei din patru candidați au făcut parte din conducerea fostei Comisii de Integritate. Eu sunt: preşedintele interimar al ANI, Anatol Donciu, adjunctul acestuia, Victor Stăvilă, preşedintele interimar al Departamentului control venituri şi bunuri imobiliare al ANI, Lilian Chişcă, şi un membru al Consiliului Suprem al Magistraturii, Teodor Cârnaţ.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în R.Moldova, James D. Pettit, oficiază ceremonia de depunere a jurământului de către 52 de voluntari ai Corpului Păcii.

IDIS „Viitorul”, în comun cu Agenda Națională de Business (ANB), în parteneriat cu CIPE invită la dezbaterea pe marginea subiectului ghișeului unic cu titlul: „Cum poate ghișeul unic contribui la diminuarea corupției?”

Pe plan internaţional, atenția continuă să fie îndreptată spre peninsula Coreeană, unde schimbul de replici dintre Statele Unite și Coreea de Nord a marcat cote extrem de înalte și de îngrijorătoare.

În Tadjikistan se va află astăzi comandantul central al armatei americane, generalul Michael Garrett.

În România continuă Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului, ediția a XV-a, cu tema: De la prima unire la marea unire. România și românii de pretutindeni, încotro?

XS
SM
MD
LG