Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei in Moldova:

O ședință a Clubului jurnaliștilor de investigație despre noul proiect de lege privind publicarea hotarărilor judecătorești și accesul la informația de interes public.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

Avocatul Poporului anunță o conferință de presă despre drepturile copilului și situația din Moldova, unde copiii sunt în continuare implicați în munci, mai ales în perioada vacanțelor.

Are loc al patrulea Congres al Camerei de Comerți și Industrie.

Asociația Unirea ODIP anunță o conferință de presă despre rezultatele Caravenei unirii.

Din agenda internațională a zilei:

Astăzi ar urma să aibă loc o nouă înfațișare în procesul intentat fostului președinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, care se află în Rusia și care a anunțat că nu se va prezenta în acest proces. Procuratura ucrainiană îl acuză de trădare, de încălcarea suveranității si integrității teritoriale a Ucrainei și de favorizare a agresivității Rusiei. Procurorii cer închisoare pe viață pentru fostul președinte pro-rus de la Kiev.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov se afla la Bankok, în Tailanda unde are anunțată o întrevedere cu premierul Chan-ocha.

Comitetul Națiunilor Unite pentru eliminarea discriminării rasiale analizează situația din Tadjikistan.

Atenția internațională contină să fie centrată pe evolutiile din Coreea de Nord și amenințările proferate de liderii de la Fenian și răspunsurile din partea Statelor Unite si a Occidentului.

XS
SM
MD
LG