Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

O agendă scurtă astăzi atât pe plan intern, cât și internațional.

La Chișinău, Judecătoria sectorului Buiucani urmează să pronunțe sentința în cazul fostului ministru liberal al Transporturilor, Iurie Chirinciuc, judecat pentru presupuse acte de corupție.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:57 0:00
Link direct

Avocata Poporului pentru protecția drepturilor copilului, Maia Bănărescu, se întâlnește cu presa la o ședință de lucru pe tema protecției drepturilor copiilor în situație de risc care locuiesc în clădirile părăsite din capitală.

Din agenda internațională

Oficiali și diplomați internaționali călătoresc la Teheran, unde este așteptată sâmbătă inaugurarea noului mandat la președintelui Hassan Rouhani.

Sâmbătă se va afla acolo și președintele moldovean Igor Dodon, urmând să poarte discuții cu vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, pe care guvernul de la Chișinău l-a declarat indezirabil în Republica Moldova.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG