Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă a zilei:

La IDIS Viitorul, în capitală, are loc conferința „Transparența și responsabilitatea autorităților locale prin acțiuni anticorupție”.

La Institutul Național al Justiției se lansează cartea „Convenția Europeană a Drepturilor Omului. Comentariu asupra hotărârilor Curții Europene a Drepturilor Omului versus Moldova”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:55 0:00
Link direct

La Asociația Promo-Lex se va vorbi la o conferință de presă despre „O nouă abordare în asistența acordată victimelor violenței în familie”.

La Casa Guvernului, tot în capitală, va fi lansat după-amiază un program american de sprijinire a conservării patrimoniului cultural din Moldova.

Din agenda internațională a zilei, anunțată de Reuters: Președintele din Belarus, Aliaxandr Lukașenka, face o vizită la Moscova.

La Berlin, cancelarul german Angela Merkel se va întâlni cu lideri europeni în pregătirea summitului G20 de la Hamburg, de săptămâna viitoare.

Ministrul de externe iranian Javad Zarif vizitează Parisul.

La Washington președintele Donald Trump își primește în vizită omologul din Coreea de Sud, Moon Jae-in.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG