Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, Parlamentul se întrunește în ședință. Agenda include examinarea proiectului de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a conductei de transport gaze pe direcția Ungheni – Chișinău.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:11 0:00
Link direct

La Ministerul Apărării se va desfăşura ceremonia de sosire a celui de-al şaselea contingent al Armatei Naţionale din misiunea KFOR din Kosovo, o misiune de menținere a păcii sub egida NATO.

Societatea „Apă-Canal Chişinău” organizează o conferință de presă despre taxele pentru agenții economici în funcție de gradul de poluare a apelor uzate.

Din agenda internațională,

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, îl va primi la Casa Albă pe președintele României, Klaus Iohannis.

La Astana, președintele rus Vladimir Putin va purta convorbiri cu premierul pakistanez Nawaz Sharif în marginea summit-ului Organizației de Cooperare de la Shanghai.

La Berlin, se va afla în vizită președintele Greciei, Prokopis Pavlopoulos.

La Praga are loc o conferință de securitate la care vor vorbi, între alții, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și șefa politicii externe și de securitate, Federica Mogherini.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG