Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Președintele Igor Dodon își continuă vizita la St. Petersburg, în Rusia, unde urmează să participe la un Forum economic internațional, care începe astăzi.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Ocrotirii Copilului, la Chișinău sunt așteptate mai multe evenimente, inclusiv concerte, lansări de carte și concursuri pentru copii organizate de companii private și instituții ale statului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:11 0:00
Link direct

Organizațiile de tineret și copii ale partidului PAS organizează un marș, marșul „Taci și mănâncă!” împotriva a ceea ce numesc inacțiunea statului în asigurarea unei alimentații de calitate și tragerea la răspundere a celor care pun în pericol sănătatea copiilor.

Din agenda internațională:

La Kiev, începe o vizită de două zile comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri de extindere, Johannes Hahn.

La Bruxelles, președintele Consiliului European, Donald Tusk, și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se întâlnesc cu premierul Chinei, Li Keqiang.

Premierul Indiei, Narendra Modi, vizitează Rusia, inclusiv St. Petersburg-ul pentru a participa la un Forum economic internațional.

XS
SM
MD
LG