Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate va da publicității rezultatele unei monitorizări a interdicției fumatului în restaurante, cafenelele, baruri, instituțiile medicale și de învățământ din Chișinău, Bălți și Cahul.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:17 0:00
Link direct

Premierul Pavel Filip va prezida Conferinţa de inaugurare a Consiliului Național pentru Participare pentru mandatul 2017-2019. Consiliul este un mecanism de dialog între autorități și organizațiile societății civile.

Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură organizează o conferință în cadrul campaniei de informare despre acordarea sprijinului financiar din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

Din agenda internațională:

Președintele rus Vladimir Putin vizitează Parisul pentru convorbiri cu noul președinte francez Emmanuel Macron.

Minitrul de externe și cel al Apărării din Rusia, Serghei Lavrov și Serghei Șoigu, vizitează Egiptul.

La Berlin începe o vizită de două zile premierul Indiei, Narendra Modi.

În Norvegia, șefa guvernului Erna Solberg va găzdui o reuniune cu omologii săi din țările nordice, Suedia, Danemarca, Islanda și Finlanda.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG