Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, are loc ședința Parlamentului.

Se întrunește în ședință Consiliul Coordonator al Audiovizualului.

Institutul de Politici Publice găzduiește o masă rotundă cu tema „Nedivulgarea informației prin invocarea secretului de stat: aspecte juridice și practice”.

La Chișinău, are loc o conferință a femeilor antreprenoare din domeniul hand-made din mai multe țări având în discuție posibilitatea deschiderii noilor locuri de muncă în special pentru migranți.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct

Din agenda Internațională:

În Italia, în orașul sicilian Taormina, începe summit-ul G7, la care vor participa în premieră noii președinți american și francez, Donald Trump și Manuel Macron.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, începe o vizită de trei zile în Georgia, care coincide cu Ziua Independenței Georgiei, marcată astăzi.

Patriarhul rus Kiril începe o vizită în Kârgâzstan.

În Marea Britanie, partidele politice își reiau campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate de luna viitoare, pe care au întrerupt-o din cauza atacului terorist, de luni, de la Manchester.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG