Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Reprezentanți ai diaporei moldovenești din Rusia organizează o conferință de presă la Chișinău pentru a discuta „Relaţia între Diaspora moldovenească din Rusia şi guvernarea actuală” .

Parlamentul găzduieşte reuniunea comună a Comisiei pentru integrare economică, aproximare juridică și convergență cu politicile UE a Adunării Parlamentare EURONEST și a Comisiei pentru securitate energetică.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:18 0:00
Link direct

Are loc o şedinţă a Consiliului Superior al Magistraturii.

Asociația Presei Independente prezintă cel de-al doilea raport de monitorizare al conţinutului celor mai importante posturi de televiziune din Federaţia Rusă, retransmise în Republica Moldova.

Președintele american Donald Trump va fi la Betlehem pentru o întrevedere cu liderul palestinian Mahmud Abbas, după ce luni s-a întâlnit la Ierusalim cu premierul israelian Benjamin Netanyahu.

La Bruxelles, miniștrii de externe din Marea Britanie și Germania participă la o dezbatere despre viitorul economic al UE după „Brexit”

Va urma, reuniunea miniștrilor europeni de finanțe.

  • 16x9 Image

    Ileana Giurchescu

    Un „dinozaur” al Europei Libere, am început să lucrez în redacția de limba română încă din 1987, la Munchen, Germania, unde mi-am descoperit și cultivat interesul pentru știri și politica internațională. Ca membră a echipei de la Radio Europa Liberă, am „făcut” revoluțiile din 1989, am scris despre căderea URSS și am relatat în direct, alături de Nestor Rateș, despre atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Rămân fascinată de istoria și moștenirea lăsată de Europa Liberă în arhiva audio.

XS
SM
MD
LG