Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

In Moldova este astazi zi liberă și în consecință agenda nu este încărcată.

Centrul pentru Jurnalism Independent, în parteneriat cu Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”, organizeaza totuși un Club de presă cu tema: „Securitatea online a tinerilor: Cum putem preveni suicidul?”

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:29 0:00
Link direct

Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, va merge între 8-11 mai în Statele Unite ale Americii pentru a participa la reuniunea Grupului nucleu al Conferinței pentru politici de securitate de la München.

Președintele Igor Dodon pleacă la Moscova, unde mîine va participa la parada de Ziua Victoriei - așa cum este serbată în continuare cu paradă militară - de Rusia.

Atenția va fi astazi concentrată asupra Franței, după turul al doilea de scrutin.

La Washington DC urmează să apară, în fața unui comitet senatorial, doi înalti fosti funcționari ai administrației Obama, procuroarea Sally Yeates si fostul director al serviciilor americane de informatii, James Clapper. Ei vor fi audiați în legatură cu ce știu despre relațiile între oficiali ruși si membri ai administrației republicane și despre presupusele tentative ale Moscovei de a influența rezultatul alegerilor prezidențiale americane din noiembrie anul trecut.

Națiunile Unite dedică astăzi Ziua Crucii Rosii si Semilunei Roșii, serviciile caritabile și de prim ajutor internaționale.

XS
SM
MD
LG