Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La judecătoria sectorului Rîșcani are loc o nouă ședință de judecată în dosarul fostului deputat comunist, Grigore Petrenco.

Curtea de Conturi a Republicii Moldova își prezintă raportul de activitate pentru anul trecut, anul 2016.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

IDIS Viitorul prezintă „3 Policy Brieff-uri” pe subiectul „delimitarea liniei administrative cu regiunea transnistreană, securitatea din regiune și situația presei din Stînga Nistrului.

Din agenda culturală: Academia de Științe a Moldovei lansează o culegere de articole și reproduceri ale operei maestrului Mihai Grecu.

La Muzeul Național de Istorie al Moldovei are loc inaugurarea expoziției „Ion Hîncu. Omul. Personalitatea. Savantul.”

Din actualitatea Internațională:

Președintele Parlamentului European, Antonio Tajuani, urmează să aibă o întrevedere la Londra cu prim-ministrul britanic Theresa May, în contextul declanșării negocierilor pe tema ieșirii Marii Britanii din componența UE.

Primul-ministru italian, Paolo Gentiloni, urmează să înceapă un turneu pe continentul american, unde, mai întâi va avea o întrevedere cu președintele Statelor Unite, Donald Trump, iar ulterior, cu omologul său canadian, Justin Trudeau.

La Washington va începe o conferință organizată de Banca Mondială, la care va participa președintele acesteia, Jim Yong Kim.

Vicepreședintele american Mike Pence își continuă turneul în Asia de Sud-Est, unde, are începe vizita programată în Indonezia.

XS
SM
MD
LG