Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Parlamentul Republicii Moldova este convocat în ședință plenară.

Spicherul Andrian Candu va participa la dezbateri publice cu privire la inițiativa sa legislativă pentru introducerea tichetelor de masă.

Inspectoratul General al Poliției organizează o conferință de presă pentru a prezenta un raport despre activitatea poliției în primele trei luni ale anului curent.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:19 0:00
Link direct

Pe aeroportul Internațional Chișinău va avea loc ceremonia de inaugurare a sistemelor de detectare a materialelor radiologice și nucleare, instalate în cadrul unui program pentru Depistarea și Prevenirea Cazurilor de Contrabandă cu Substanțe Nucleare, finanțat de către Guvernul Statelor Unite ale Americii.

Din agenda internațională:

În Statele Unite, președintele Donald Trump se va întâlni, în Florida, cu omologul său chinez Xi Jinping.

La St. Petersburg, în Rusia, va avea loc o ceremonie în memoria victimelor atacului terorist din metrou, care a făcut, luni, 14 morți și 50 de răniți.

Cancelara germană Angela Merkel se întâlnește la Berlin cu premierul irlandez Enda Kenny.

Ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto, vizitează Slovenia pentru convorbiri cu omologul său sloven, Karl Erjavec.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG