Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, va susține o conferință de presă comună cu reprezentanții Fondului de investiții WNISEF despre dezvoltarea unui modul electronic de analiză și monitorizare a achizițiilor publice.

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală organizează o conferință de presă cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la instituirea sistemului național de proprietate intelectuală.

Reprezentantul Special al președinției austriece a OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Wolf Dietrich Heim, continuă o vizită în R. Moldova.

Din agenda internațională:

La Berlin, cancelara Germaniei Angela Merkel se va întâlni cu președintele israelian Reuven Rivlin.

Premierul italian Paolo Gentiloni va vizita Slovenia vecină pentru convorbiri, la Ljubljana cu omologul său sloven Miro Cerar.

Președintele francez Emmanuel Macron începe o vizită de două zile în Grecia. La Tallinn, începe o reuniune de două zile a miniștrilor europeni de externe.

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, începe o vizită de două zile în Bosnia-Herțegovina, urmând să abordeze chestiuni rămase nerezolvate după destrămarea Iugoslaviei și războiul care a urmat la începutul anilor 1990.

În Canada, începe Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

XS
SM
MD
LG