Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Asociația Promo-LEX, în cooperare cu Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și cu Biroul politici de reintegrare, organizează conferința internațională cu genericul: „Executarea deciziilor Curții Europene a Drepturilor Omului pronunțate în cauzele din regiunea transnistreană a Republicii Moldova”.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:32 0:00
Link direct

Ministerul Afacerilor Interne, în comun cu Inspectoratul general pentru Situații de Urgență, lansează campania națională cu genericul: „O casă protejată. O viață salvată”, care este inițiată cu scopul de a preveni cazurile tragice de intoxicații cu monoxid de carbon.

Este anunțată și o ședinta a Consiliului de integritate de la ANI.

In Statele Unite se aniverseaza astazi „Ziua Președintilor”, sarbatore care exista din 1885 și care aniverseaza ziua de naștere a lui George Washington, primul președinte american.

Astazi și mîine la Moscova, are loc reuniunea Clubului de discutii Valdai avînd ca temă politica Rusiei in Orientul Mijlociu. La conferinta participa și ministrul de externe iranian Mohamad Javad Zarif, care ieri, la Conferinta international de securitate de la Munchen a lansat un atac dur impotriva Israelului si Statelor Unite.

La Bruxelles, sub președinția Bulgariei – care este președinta prin rotație a Uniunii Europene are loc o ședință a Eurogrupului – adica o reuniune a ministrilor de finanțe din țările care folosesc moneda euro. 19 țări comunitare au ca moneda națională euro.

XS
SM
MD
LG