Linkuri accesibilitate

20.04 - București: Întâlnirea premierului Adrian Năstase cu prefecţii


Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase: „depindem cu toţii de stabilitatea politică din ţară, pentru a realiza creşterea economică şi pentru a obţine bună stare socială”




20 aprilie 2001

Actualitatea. (Moderator: Radu Călin Cristea; reporter: Sabina Fati).

Întâlnirea premierului Adrian Năstase cu prefecţii.

Primul ministru se foloseşte tot mai des de teleconferinţele cu prefecţii nu doar pentru a transmite mesajele PDSR în mass media ci şi pentru a-i critica şi acuza pe ziarişti pentru relatările făcute pe anumite teme considerate sensibile.
El a criticat articolele din ultimele zile care speculează pe marginea tensiunilor dintre guvern şi preşedinte, a aşa-numite comunităţi de informaţii sau a unei posibile remanieri de guvern, afirmând că creează instabilitate şi influenţează chiar mersul economiei.”

„...sunt foarte multe subiecte care au fost inflamate în mod inutil. Vreau să înţelegeţi că depindem cu toţii de stabilitatea politică din ţară, pentru a realiza creşterea economică şi pentru a obţine bună stare socială” – a declarat premierul A.Năstase.

Năastase a recunoscut însă că între guvern şi preşedinţie există o anumită concurenţă când vine vorba de controlul asupra aşa-numitei comunităţii de informaţii, care ar urma să strângă toate serviciile secrete la un loc.
XS
SM
MD
LG