Linkuri accesibilitate

La terminarea Programului ZIP Acceleration de la Chișinău


La terminarea Programului ZIP Acceleration de la Chișinău
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:39 0:00

Nouă startupuri din domeniul Fashion, Fashion Tech și Lifestyle din Moldova au beneficiat de sesiuni de mentorat individual de la experți din Italia, Franța și Moldova, traininguri adaptate necesităților lor, workshopuri, expertiză locală și internațională - toate menită să accelereze dezvoltarea start-up-ului, datorită programului ZIP Acceleration.

Iar în cadrul Final Pitching Day participanţii au prezentat reușitele marcate și au concurat pentru premiile oferite de organizatori și parteneri. Evoluția lor a fost evaluată de un juriu format din reprezentanți ai sectorului privat, oameni de afaceri și reprezentanți ai donatorilor, care au analizat progresul marcat în ultimele 6 luni și au decis cine va merge în Milano pentru un Program intensiv de training, mentorship și networking în cadrul Fashion Technology Accelerator.

ZIP Acceleration Program a fost lansat de către Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” în colaborare cu Fashion Technology Accelerator Milan și Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS), fiind susținut de USAID și Guvernul Suediei prin intermediul Proiectului de Competitivitate din Moldova.

XS
SM
MD
LG