Linkuri accesibilitate

PAS susține că autoritățile au spart căsuța poștală a unui lider de partid în căutarea de legături cu serviciile secrete ruse


La Chișinău, Partidul Acțiune și Solidaritate al Maiei Sandu a spus astăzi că autoritățile au spart căsuța poștală a unui lider de partid în căutarea de legături cu serviciile secrete ruse. „Avem dovezi că regimul a spart căsuța poștală a unuia dintre liderii PAS (...) iar cel mai „grav” lucru pe care l-au găsit (...) a fost o invitație la evenimentul organizat de Open Dialog”, a Ludmilei Kozlovska, a anunțat formațiunea de opoziție pe Facebook. Maia Sandu a participat la acest eveniment, la Bruxelles.

Marți, mai mulți deputați ai Partidului Democrat de guvernământ au cerut instituțiilor statului să investigheze dacă activista ucraineană expulzată din Polonia pentru presupuse legături cu Rusia pe care ea le dezminte ar fi avut activități de natură să prejudicieze R. Moldova. Liderul PD, Vlad Plahotniuc, a spus astăzi că și el va informa opinia publică pe această temă „astfel încât oamenii să cunoască realitatea” despre opoziție.

XS
SM
MD
LG