Linkuri accesibilitate

La Conferinţa internațională de securitate de la Munchen vor ține discursuri Serghei Lavrov și generalul H.R.McMaster


Hotelul Bayerischer Hof, unde are loc conferintța

La Conferinţa internațională pe teme de securitate de la Munchen, în această după amiază, se va adresa conferinței Serghei Lavrov, iar imediat după el, va urma discursul generalului H.McMaster, consilierul pe probleme de securitate națională al președintelui Donald Trump.

Cele doua discursuri au loc după ce, ieri, procurorul special Rober Mueller a pus sub acuzare 13 cetățeni ruși și trei companii – printre care și celebra „fabrică de troli” De la Sankt Petersburg – pentru implicarea în alegerile prezidențiale americane din 2016. Președintele Donald Trump, care a vorbit mereu despre îmbunătăţirea relațiilor cu Rusia, a declarat ieri, după anunțul ministrului adjunct al justiţiei de la Washington, că americanii ar trebui să se unească în efortul de a zadarnici planurile „actorilor răi, precum Rusia”, care încearcă să provoace dezbinare în Statele Unite. Rusia neagă orice implicare.

Serghei Lavrov urma să se întâlnească cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg înainte de discursul său la conferință, planificat pentru ora 12.10, ora Munchenului – 13.10 ora Chişinăului.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG