Linkuri accesibilitate

Alexandr Roitman: între victimele accidentului aviatic produs duminică în Rusia nu se află cetățeni moldoveni


Echipele de urgență la locul prăbușirii avionului Antonov-148 în districtul Ramensky de la periferia Moscovei, 12 februarie 2018.
Echipele de urgență la locul prăbușirii avionului Antonov-148 în districtul Ramensky de la periferia Moscovei, 12 februarie 2018.

Între victimele accidentului aviatic produs duminică în Rusia nu se află cetățeni moldoveni, a anunțat Alexandr Roitman, șeful serviciului de presă al ministerului de externe de la Chișinău, citat de Moldpres. Potrivit sursei citate, ambasada Republicii Moldova la Moscova a luat legătura cu autoritățile ruse, iar acestea au anunțat luni că printre victime nu se află moldoveni. În urma accidentului aviatic, președintele parlamentului moldovean Andrian Candu a transmis un mesaj de condoleanțe. Comisia de anchete de la Moscova a anunțat luni că avionul de tip Antonov-148 care zbura duminică de la Moscova spre orașul Orsk, din apropiere de granița cu Kazahstanul, era intact în momentul când a lovit solul, și a explodat după impact. Oficialitățile ruse au dat de înțeles că nu cred în ipoteza unui atentat terorist, dar spun că iau în considerare toate teoriiile posibile. Toți cei 71 de pasageri și membri ai echipajului au fost uciși în accidentul aviatic de duminică.

XS
SM
MD
LG