Linkuri accesibilitate

Un membru PSRM a postat pe Facebook de la presupusa operațiune a tăierii bradului nou instalat de primărița interimară Silvia Radu în centrul Chișinăului (VIDEO)


Instalarea noului pom de Crăciun la Chișinău.
Instalarea noului pom de Crăciun la Chișinău.

Un membru PSRM a postat pe Facebook de la presupusa operațiune a tăierii bradului nou instalat de primărița interimară Silvia Radu în centrul Chișinăului, amplificând scandalul declanșat sâmbătă în jurul principalului pom de crăciun al capitalei. În postarea socialistului Serghei Basiuc-Brînzei răspândită viral pe Facebook se afirmă că bradul a fost tăiat din curtea unei grădinițe închise din sectorul Botanica.

Silvia Radu afirmase anterior că va achita din buzunarul propriu 10.000 de lei pentru cumpărarea noului brad, după ce primul brad ar fi fost sabotat. Primărița interimară a acuzat Partidul Liberal al primarului suspendat Dorin Chirtoacă că ar fi instalat inițial în centrul capitalei un arbore distrus, cu multe ramuri lipsă, pentru a-i strica ei imaginea. Noul pomul a fost instalat duminică, cu două zile întârziere față de promisiunea Silviei Radu. Nu este limpede cine a achitat serviciile angajaților regiei spații verzi și polițiștilor care au tăiat, transportat și păzit bradul nou în timpul transportării.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG