Linkuri accesibilitate

PL din Moldova a anunțat că depune cerere la CEC pentru a fi înregistrat în calitate de participant la referendumul privind demiterea sau nu a lui Dorin Chirtoa


Strângere de semnături pentru organizarea referendumului privind suspendarea sau nu din funcție a primarului de Chișinău.
Strângere de semnături pentru organizarea referendumului privind suspendarea sau nu din funcție a primarului de Chișinău.

Partidul Liberal a anunțat că depune cerere la Comisia Electorală Centrală pentru a fi înregistrat în calitate de participant la referendumul din 19 noiembrie privind demiterea primarului liberal al Chișinăului, Dorin Chirtoacă. PL a făcut anunțul la două zile după ce autoritățile electorale au respins cererea primarului însuși de a fi înregistrat. Calitatea de participant la referendum i-ar fi permis primarului să facă oficial campanie împotriva demiterii sale și să ceară în instanță eliberarea din arest la domiciliu. Chirtoacă se află în arest la domiciliu din luna mai, fiind cercetat sub acuzația de abuz în serviciu și trafic de influență în dosarul plănuitelor parcări cu plată din Chișinău. Dar spune că este victima unei răfuieli politice din partea puterii.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG