Linkuri accesibilitate

Comitetul pentru servicii de informații al Camerei Reprezentanților din Statele Unite intenționează să facă publice reclamele propagandistice ruse pe Facebook


Membrii proeminenți ai Comitetului de Informații al Camerei Reprezentanților de la Washington, Adam Schiff (D-CA) și Mike Conaway (R-TX)

Membri ai Comitetului pentru servicii de informații al Camerei Reprezentanților din Statele Unite au spus că vor publica miile de reclame de pe rețeaua de socializarea Facebook, despre care se crede că au fost cumpărate de Rusia în timpul campaniei electorale prezidențiale de anul trecut. Mike Conaway și Adam Schiff au anunțat presa că au cerut companiei Facebook să facă publice imformațiile pe care le dețin în acest domeniu. Acest comitet este unul din cele care investigheaza acuzatii ale unei implicări rusești în campania electorală americana de anul trecut. Facebook a spus că reclamele respective care erau menite să mărească diviziunile din societatea americană pe subiecte precum homosexualitatea, relațiile interasiale și imigrația, au fost răspindite în perioada de dinainte , din timpul si de după alegerile americane din 2016. Declarații similare au facut si liderii Google si Twitter. Toate cele trei companii au fost invitate să depună mărturie publică pe 1 noiembrie în fata Comitetelor pentru informații din Senat si Camera Reprezentantilor. Facebook si Twitter au confirmat participarea. Google încă nu.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG