Linkuri accesibilitate

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit pe spicherul de la Chişinău, Andrian Candu


Klaus Iohannis și Andrian Candu, la Palatul Cotroceni

Șeful Legislativului de la Chişinău, Andrian Candu, s-a întâlnit astăzi cu preşedintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Cei doi oficiali au trecut în revistă ultimele evoluţii şi realizări privind agenda europeană a Republicii Moldova şi alte aspecte de politică externă, dar şi internă.

Klaus Iohannis a spus, citat de televiziunea publică de la București, că „singurul lucru care ne interesează este ca Moldova să fie bine. Puteţi să contați în continuare pe noi. Moldova e foarte aproape de sufletul meu. Sunt un prieten al Moldovei şi o văd orientată spre Vest”.

Potrivit sursei citate, Andrian Candu şi Klaus Iohannis au mai discutat despre proiectele privind interconectarea sistemului electro-energetic între Moldova şi România şi gazoductul Iaşi-Ungheni-Chişinău.

Preşedintele Parlamentului de la Chişinău a participat la București la conferința Aspen Energy. Ieri, Candu a avut întrevederi cu preşedintele Camerei Deputaţilor de la Bucureşti, Liviu Dragnea, şi cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG