Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata de astăzi este Marina Ciobanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:19 0:00
Link direct

„În ediția din 24 august a Ziarului de Gardă citiți despre sanatoriile „fantomă” de pe malul Mării Negre ale Sindicatelor din Moldova. Aflați cum se implică Confederația Națională a Sindicatelor în gestionarea acestor proprietăți și de ce nu raportează vreun venit oficial de pe urma activității lor.

Tot mâine aflați de ce șeful statului se laudă că Moldova exportă cele mai multe fructe și legume în Federația Rusă, dar evită să recunoască faptul că cel mai mare venit în urma exporturilor de fructe și legume vine din Uniunea Europeană.

În același număr al Ziarului de Gardă citiți despre medicii care se judecă cu sistemul de sănătate, vedeți care sunt argumentele studenților care au studiat la buget și ce invocă Ministerul.

La 24 august citiți despre cum au motivat judecătorii CSJ sentința în dosarul pe numele lui Gheorghe Popa, primul judecător reținut în flagrant cu mită și condamnat în timpul reformei.

Într-un interviu cu fondatoarea proiectului „Adoptă un Vot”, Anastasia Condruc aflați despre succesele celui de-al doilea offline al diasporei, despre relația cu guvernarea, proiectele de viitor și de ce CSJ-ul nu este instanța care pune punctul final în dosarul Diaspora.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG