Linkuri accesibilitate

Donald Trump: are loc „cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politică a Americii pusă la cale de câţiva oameni foarte răi și controversați”


Donald Trump
Donald Trump

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a scris pe rețeaua de socializare Twitter că tentativa de a investiga dacă a obstrucționat sau nu justiția, este o „poveste inventată”. Cotidianul Washington Post relatase că procurorul special Robert Mueller ar ancheta acum și posibilitatea ca președintele american Donald Trump să fi încercat să obstrucționeze justiția și să stabilească dacă președintele a încercat să determine închiderea unei părți a anchetei FBI legată de posibilul amestec al Rusiei în alegerile prezidențiale de anul trecut și dacă acesta a fost motivul pentru care directorul FBI, James Comey, a fost concediat.

„Au inventat povestea cu înțelegerea secretă cu Rusia, n-au găsit nici o dovadă, și acum merg cu obstrucționarea justiției, o altă poveste inventată”, a scris pe Twitter președintele american. Donald Trump a mai scris și că are loc „cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politică a Americii pusă la cale de câţiva oameni foarte răi și controversați”.

La câteva minute după declarația preşedintelui Trump, președintele Rusiei Vladimir Putin a repetat că țara sa nu s-a amestecat în alegerile americane și a făcut comentarii ironice la adresa fostului director al FBI, James Comey, în sesiunea de întrebări și răspunsuri în direct, spunând că țara sa ar putea să-i acorde azil politic dacă va avea nevoie, așa cum a făcut cu Edward Snowden.

XS
SM
MD
LG