Linkuri accesibilitate

Organizația teroristă Statul Islamic revendică responsabilitatea pentru atentatul de la Manchester (VIDEO)


Grupul extremist Statul Islamic a anunțat că unul din membri săi este autorul atacului de noaptea trecuta de la un concert in Manchester care a facut 22 de victime si in jur de 60 de raniți, informează agențiiele Reuters și Associated Press. Poliția din Manchester anunțase anterior că a arestat un barbat de 23 de ani în sudul localității, dar nu a precizat daca arestarea are legatură cu atacul de la Arena de concerte din localitate.

Theresa May: „Teroriștii nu vor învinge niciodată”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:12 0:00

Premierul Marii Britanii, Teresa May, care a condamnat atacul „laș și oribil”, a declarat că Poliția cunoaște identitatea atacatorului de la sala de concerte, dar că nu o va face publică în aceasta etapă incipientă a investigației. Atacatorul a murit la locul atacului.

Presa britanică relateaza ca un centru comercial din Manchester a fost și el evacuat astazi. Agenția Reuters relatează, citind martori ocular, că ar fi fost auzită o detunătură puternică. Associated Press informează ca o persoana a fost arestată. Sunt citați martori care afirmă că multe persoane au fugit în panică spre ieșirea centrului comercial.

XS
SM
MD
LG