Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Câteva repere din agenda zilei prezentată de agenția IPN:

Consiliul de Integritate organizează o discuție despre procedurile de funcționare a Consiliului de Integritate și pregătirea desfășurării concursului de selectare a conducerii Autorității Naționale de Integritate.

La primăria capitalei are loc ședința operativă. Platforma pentru cetățenie activă și parteneriat pentru drepturile omului (CAP) organizează o dezbatere despre „reflectarea vulnerabilităților sociale”.

Moldpres semnalează că firma Avia Invest își va face public tot astăzi, în capitală, planul de construcție pentru cea de-a doua pistă de pe Aeroportul Internațional Chișinău”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:06 0:00
Link direct

Din agenda internațională a zilei, furnizată de Reuters:

La Bruxelles are loc reuniunea Eurogrupului, adică a miniștrilor de finanțe din țările care folosesc moneda comună europeană.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, începe un turneu european, inclusiv cu vizite la Paris și Berlin, pe fondul tensiunilor sporite din peninsula coreeană. Abe va participa și la prestigiosul Târg de afaceri digitale CeBit, de la Hanovra, în compania cancelarul german Angela Merkel.

La Sofia, președintele bulgar Rumen Radev va avea o conferință de presă cu ziariștii străini pe tema sancțiunilor împotriva Rusiei și a sporirii activităților NATO în zona Mării Negre.

XS
SM
MD
LG