Linkuri accesibilitate

Pachetul cu biscuiţi vechi e veşnic!


Sau cum lupt eu de vreo două luni cu pachetul de biscuiţi vechi.

Eu, stimaţi ascultători, lupt mai mult de două luni cu un pachet de biscuiţi vechi. Cum? Vă explic imediat.

Lîngă casa mea e un supermarket faimos. Din acel supermarket cumpăr eu un soi de biscuiţi de ovăz foarte gustoşi. Biscuiţii cu pricina au un termen de valabilitate de 3 luni. În decembrie am cumpărat din supermarketul cu pricina biscuiţi făcuţi în decembrie, dar am remarcat că în faţă era un pachet din 20 noiembrie pe care am preferat să-l evit. Am cumpărat apoi biscuiţi în ianuarie, în februarie şi în martie. Şi de fiecare dată pe raftul din supermarket, împins în faţă, era pachetul din 20 noiembrie. Nu-l luam pentru că erau mereu acolo biscuiţi mai proaspeţi.

Pachetul cu biscuiţi vechi e veşnic!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:08 0:00
Link direct

Cu timpul, vănzătorii şi-au dat seama că pachetul din 20 noiembrie nu e băgat în seamă şi, pentru ca să-l vîndă, au început a ascunde biscuiţii proaspeţi în spatele altor mărfuri. Ştiu însă acest truc. Şi nici nu-mi e lene să întind mîna ca să găsesc biscuiţii proaspeţi ascunşi. Aşa că pachetul din 20 noiembrie a rămas nesolicitat pe raft. Între timp, i-a expirat termenul de valabilitate. El continuă însă să zacă pe raft, în faţa pachetelor cu biscuiţi proapeţi, făcuţi în februarie. E foarte curios de ce lucrătorii din supermarket nu-l aruncă. Mai cred poate că vreun individ neatent îl va cumpăra?

Sper să dispară odată, că m-am săturat să-l tot evit. În curînd o să apară biscuiţi făcuţi în martie. De ce i-aş lua pe cei făcuţi pe 20 noiembrie? Aşa lupt eu de vreo două luni cu pachetul de biscuiţi vechi. Trebuie să fii mereu vigilent în magazinele moldoveneşti.

XS
SM
MD
LG