Linkuri accesibilitate

Multiple întrevederi diplomatice la nivel înalt la Moscova


Russia -- Russian President Vladimir Putin (R) shakes hands with Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu during a news conference at the Kremlin in Moscow, June 7, 2016

La Moscova se vor afla astazi premierul Israelului, Beniamin Netanyahu, preşedintele Turciei Recep Tayyip Ardogan si ministrul german de externe Sigmar Gabriel. Biroul de presa al premierului israelian a anunţat că Netanyahu intenţioneaza sa foloseasca vizita in Rusia şi întrevederea cu preşedintele Vladimir Putin pentru a exprima „opozitia puternică a Israelului faţă de prezenta forţelor Iraniene şi ale acolitilor lor la granita de nord a Isrealului, cea cu Libanul si Siria. In opinia sefului cabinetului israelian „intilnirea este foarte importanta pentru securitatea Israelului”. Pe agenda intrevederii dintre şeful diplomaţiei germane cu omologul sau rus Serghei Lavrov se afla situatia din Ucraina. Sigmar Gabriel il va intilni după amiaza pe preşedintele Vladimir Putin.

Deși va sosi astazi la Moscova, preşedintele Turciei va avea intrevederi cu liderul de la Kremlin miine, potrivit unui anunt al preşedinţiei ruse. Pe agenda acestei intrevederi Erdigan- Putin se afla situatia din Siria ca si constructia conductei Turkish Stream şi a centralei nucleare de la Akkuyu.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG