Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În ediția din 9 martie a Ziarului de Gardă aflați detalii din dosarul penal deschis pe numele fostului guvernator al Băncii Naționale, Leonid Talmaci.

În același număr citiți despre bilanțul justiției făcut la Adunarea Generală a Judecătorilor, boicotată de Dodon, Filip, și Cebotari care și-au trimis reprezentanți.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00

Ziarul de Gardă aduce ultimele detalii din dosarul delapidării a două milioane de lei din bugetul Biroului Național de Statistică, care la trei ani de la efectuarea Recensământului încă nu a făcut publice rezultatele.

În același număr aflați câte femei au devenit în 2016 victime ale infracțiunilor înregistrate în relațiile familiale, cine le apără drepturile și de ce tolerează agresivitatea din partea bărbaților.

La „Exclusiv” citiți un interviu cu ambasadorul Franței în R. Moldova, Pascal Vagogne, despre corupție și instrumente de luptă, independența justiției franceze, libertatea presei și sperietoare cu migranți, despre votul în diasporă și relațiile cu președintele pro-rus Igor Dodon.

În ZdG citiți despre afacerile cu produse alterate de pe rafturile marketurilor și despre afacerile Mitropoliei Moldovei cu magazine bisericești.”

[Transcriere: Nicu Gușan].

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG