Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Grupul de inițiative feministe din Moldova, în cooperare cu Platforma și asociațiile Oberliht și Centrul de Informații „GENDERDOC-M” vor ține în capitală o conferință de presă cu tema: Festivalul Feminist 2017: Revendicarea Consimțământului”.

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor va face astăzi bilanțul activității sale pe anul 2016.

În capitală începe campania de salubrizare de primăvară, care se va încheia la 14 aprilie.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:06 0:00

Din agenda internațională a zilei:

La Bruxelles are loc ședința miniștrilor de externe și ai integrării europene din UE. Va lua cuvântul Frederica Mogherini, care a făcut săptămâna trecută un turneu în vestul Balcanilor.

La Washington, procurorul-general Jeff Sessions ar urma să dea o nouă mărturie în Senat în legătură cu contactele avute cu ambasadorul rus în Statele Unite în perioada alegerilor prezidențiale americane, câștigate de Donald Trump.

La Geneva începe astăzi sesiunea Comitetului ONU pentru Drepturile Omului, care va dura până la 29 martie.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG