Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică organizează o şedinţa publică despre modificarea metodologiilor de calculare, aprobare şi ajustare a tarifelor pentru distribuția și furnizarea energiei electrice și a gazelor.

Are loc ședința Comisiei naţionale pentru consultări şi negocieri colective.

Are loc și ședința extraordinară a Consiliul municipal Chişinău.

Partidul Socialiștilor a anunțat o acțiune de protest împotriva creșterii costului serviciilor medicale.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00
Link direct

Prima ambasadoare americană în Republica Moldova, Mary Pendleton împreună cu ambasadorul actual James D. Pettit și cu primul ambasador moldovean la Washington, Nicolae Țîu, se întâlnesc cu studenții și profesorii ULIM – un eveniment în contextul celebrării unui sfert de secol de relații diplomatice moldo-americane.

Din agenda internațională:

La Geneva au loc noi convorbiri de pace în Siria sub egida emisarului special al ONU, Staffan de Mistura, la aproape nouă luni de la eșecul negocierilor precedente.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se întâlnește la Berlin cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, și, separat, cu premierul lituanian Saulius Skvernelis.

La Washington, începe o vizită a președintelui peruvian Pedro Pablo Kuczynski.

Ministrul de externe din Mexic, Luis Videgaray, se va întâlni cu omologul său american Rex Tillerson pentru a discuta chestiunea imigrației.

XS
SM
MD
LG