Linkuri accesibilitate

Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Conducerea Biroului Național de Statistică își prezintă într-o conferință de presă activitatea pentru anul 2016 și prioritățile pentru anul 2017.

Astăzi urmează să fie prezentate rezultate studiului „Atitudinea tinerilor din Republica Moldova față de procesul electoral: studiu efectuat în 11 localități din raioanele Hâncești, Drochia, Râșcani și municipiul Chișinău”, realizat in cadrul proiectului ProDEM, realizat de Hilfswerk Austria International cu sprijinul Agenției Austriece de Dezvoltare și Fundației ERSTE, Austria.

Centrul Național al Cinematografiei și Ambasada Franței în Moldova anunță lansarea unui concurs de scenarii și filme documentare destinat studenților. Evenimentul este lansat în cadrul unei conferințe de presă comună.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

La München începe Coonferință de Securitate anuală.Printre participanți sunt mai mulți lideri de stat, între care și cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, va avea câteva întrevederi în cadrul conferinței. El va discuta cu Secretarul NATO, Jens Stoltenberg, iar în alte întâlniri, cu Federica Mogherini, șefă politicii externăe a UE și cu Ministrul israelian al Apărării, Avigdor Liberman.

La Pristina va fi marcată cea de a noua aniversare a Declarației de independență a Kosovo față de Serbia.

Generalul Joseph Dunford, şeful Statului Major General al SUA, urmează să întreprindă o vizită în Turcia pentru o posibilă operațiune comună de recapturare a orașul sirian Raqqa aflat sub ocupația Statului Islamic.

XS
SM
MD
LG