Linkuri accesibilitate

Se așteaptă ca mulți imigranți din Statele Unite să nu se ducă la școală, la lucru și nici la cumpărături în 16 februarie


Demonstranți împotriva politicii anti-imgraționiste a președintelui american Donald Trump la aeroportul internațional din San Francisco, California, 29 ianuarie 2017.

Se așteaptă ca mulți imigranți din Statele Unite să nu se ducă la școală, la lucru și nici la cumpărături în 16 februarie, pentru a arăta care e importanța lor pentre economia americană și pentru felul de viață din America. Mai multe acțiuni sub genericul „O zi fără imgranți” sînt programate la Washington DC, Philapelphia, Boston, Houston, Chicagi și New York. Protestul este promovat pe rețelele de socializare și din gură-n gură, și e un răspuns la promisiunea administrației Donald Trump de a crește numărul deportărilor imigranților ilegali din Statele Unite. Inițiatorii protestului le cer persoanelor născute în afara Americii, indiferent de statulul lor legal, să stea joi acasă, să nu se ducă la lucru, la școală și nici la cumpărături, pentru a arăta importanța lor în domeniul muncii și al consumului din economia americană.

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG