Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Curtea Constituţională va examina legalitatea taxelor pe care trebuie să le achite elevii pentru manuale în clasele a V-XII.

Biroul Permanent al Parlamentul se va întruni pentru a decide data și agenda primei ședințe plenare din noua sesiune parlamentară.

Membrii Consiliului de Integritate discută pregătirile de concursul de suplinire a funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Autorităţii Naţionale de Integritate.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

Biroul Relaţii Interetnice în cooperare cu oficiul Înaltului Comisar pentru Minorităţi Naţionale al OSCE organizează conferinţa naţională „Integrarea societăţii: implementarea Strategiei de consolidare a relaţiilor interetnice în Republica Moldova”.

Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Fructe din Moldova „Moldova Fruct” își ține adunarea generală ordinară.

Din agenda internațională:

La Bonn, în Germania, începe o reuniune a miniștrilor de externe din țările G20, la care participă în premieră noul Secretar de Stat american Rex Tillerson. Acesta se va întâlni, între alții, cu omologul său rus Serghei Lavrov și cu noul ministru de externe german Sigmar Gabriel.

Cancelarul Austriei, Christian Kern, vizitează Belgradul.

La Strasbourg, se află în vizită oficială la Parlamentul European premierul canadian Justin Trudeau, care va călători ulterior în Germania.

XS
SM
MD
LG