Linkuri accesibilitate

Invitata de astăzi este Lia Ciutac.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:32 0:00
Link direct

„În ediția de vineri, 10 februarie, jurnaliștii ziarului „Timpul” au făcut o investigație despre „afacerea Grad” sau legătura ascunsă dintre frații Dodon și deputatul Radu Mudreac. Reporterii noștri au verificat proveniența banilor din care parlamentarul socialist Radu Mudreac și-a fi ridicat un centru comercial în inima Capitalei. Mai multe detalii aflați din paginile ziarului.

În ediția curentă avem și un interviu cu Stela Grigoraș, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei. Jurnalistul nostru a discutat cu oficialul despre propunerea de a egala vârsta de pensionare a femeilor și bărbaților la 63 de ani și majorarea pensiei cu 100 de procente. Alte subiecte la care a răspuns ministru a fost rata de șomaj de la noi din țară, salariul în plic care este în continuare un nod în gâtul statului. Totodată, am aflat ce s-a întâmplat cu minorii care vagabondau în ruinele fostului Hotel Național, dar și ce măsuri a întreprins ministerul după ce s-a aflat că un medic, din cadrul Internatului Psihoneurologic din Bălți, a violat mai multe paciente pe care le trata.

Unul dintre colegii mei a realizat un reportaj despre vânzătorii din piețele de flori din capitală și cum se descurcă comercianții cu numărul mare de comenzi în perioada sărbătorilor de primăvară care încep în curând.

Un alt subiect abordat de jurnaliștii noști este despre proiectul de Lege cu privire la tichetele de masă. Aflați părerile experților economici, a celor în politici sociale, dar și părerile antreprenorilor privind aceste tichete de masă din paginile ziarului de astăzi.

În ediția curentă avem câteva opinii ale editorialiștilor noștri referitor la protestele din România care continuă mai bine de zece zile.

Cititorii TMPULUI vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniul politic sau economic, cât și în cultură, social sau istorie.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG