Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În ediția din 9 februarie a Ziarului de Gardă aflați detalii despre procesul „de milioane” între firma fostului președinte Petru Lucinschi și fosta bancă a lui Ilan Șor, cine va trebui să plătească 3,35 milioane de lei și ce explicații are fostul șef de stat. Tot joi aflați cum un colonel în rezervă condamnat pentru neglijență în serviciu, a fost amnistiat peste 16 ani și ce implicații are fiul său procuror.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:56 0:00
Link direct

Mâine citiți despre schema hoților cu terenuri din Chișinău și găsiți detalii despre cum 20 de loturi care valorează milioane de euro au ajuns la două companii din Marea Britanie.

La rubrica „Trăind de Gardă” aflați cum un grup de afaceriști din Chișinău făceau bani pe sănătatea bătrânilor, iar la „Reporter Special” aflați ce probleme, privind alimentația copiilor din grădinițe, a pus un grup de părinți pe masa deputaților.

Joi citiți un interviu cu Ruslan Sohircă, profesor de educație alternativă, despre chimie și fizică altfel, despre Dodon și Istoria Moldovei, despre religie, știință și experimnte cu baloane, ceapă, carton și cuie.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG