Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, guvernul și Parlamentul se reunesc într-o ședință comună pentru a se pune de acord asupra agendei reformelor din acest an.

Președintele Igor Dodon conferă astăzi o nouă tranșă de distincții de stat.

Curtea Supremă de Justiție examinează contestațiile împotriva numirii în funcție a Procurorului General, Eduard Harunjen.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:04 0:00
Link direct

Guvernul lansează un proiect pentru introducerea medierii comerciale în cadrul sistemului judecătoresc și sectorului privat.

La București, Partidul Social Democrat de guvernământ a convocat o ședință a conducerii sale confruntată cu ample proteste stradale față de Ordonanțele de urgență pentru relaxarea pedepselor pentru corupție și amnistiere a unor condamnați pentru fapte de corupție.

La Ankara, se va afla în vizită cancelara germană Angela Merkel pentru convorbiri cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan.

Președintele rus Vladimir Putin vizitează Ungaria unde se va întâlni cu premierul Viktor Orban.

Astăzi este marcată Ziua Mondială a Zonelor Umede.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG