Linkuri accesibilitate

Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, are loc ședința Guvernului. Agenda include ratificarea unor amendamente la acordul de cooperare militară între Republica Moldova și România pentru a ușura participarea la exerciții militare comune.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor lansează un proiect de implementare a standardelor Uniunii Europene în domeniul pe care îl gestionează.

Au loc ședințele comisiilor parlamentare.

Din agenda internațională:

La Bruxelles, comisarul pentru politica vecinătății și negocieri de extindere, Johannes Hahn, participă la o conferință despre politicile față de imigranții din zona Mediteranei.

La Washington, încep o vizită de două zile miniștrii afacerilor externe și economiei din Mexic, Luis Videgaray și respectiv Ildefonso Guajardo.

La Moscova se va afla în vizită regele iordanian Abdullah II bin Al-Hussein pentru convorbiri cu președintele rus Vladimir Putin despre combaterea terorismului în Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Egiptul marchează împlinirea a cinci ani de la startul valului de revolte care s-a soldat cu înlăturarea președintelui Hosni Mubarak.

XS
SM
MD
LG