Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:13 0:00
Link direct

La Ministerul Muncii, va avea loc o conferință de presă despre semnarea unui Acord în domeniul securității sociale cu Germania.

Partidul Acțiune și Solidaritate al Maiei Sandu a anunțat o acțiune de protest flashmob împotriva președintelui Igor Dodon, la reședința prezidențială de la Chișinău.

Din agenda internațională:

Ministrul de externe al Austriei, Sebastian Kurz, își prezintă, la Viena, strategia pentru președinția austriacă a OSCE de anul acesta și găzduiește convorbiri despre conflictul din Ucraina.

La Moscova începe Forumul Economic Gaidar care va dura trei zile.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, vizitează Bruxelles-ul pentru discuții cu liderii belgieni despre relațiile bilaterale și viitorul Uniunii Europene.

Tot la Bruxelles, se află în vizită premierul Noii Zeelande, Bill English, care se va întâlni cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg.

Premierul Irlandei, Enda Kenny, se întâlnește la Madrid cu omologul său spaniol, Mariano Rajoy.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, începe un turneu de șase zile în Filipine, Australia, Indonezia și Vietnam.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG